VÅRA TJÄNSTER

- EN KOMPLETT LEVERANTÖR

Betonghåltagning innefattar en lång rad ingrepp i hårda material. Det är allt ifrån borrning till golvslipning och från enkel spårsågning till avancerad vajersågning.

Därimellan finner vi dessutom allt ifrån simpel handrivning till tung demolering med rivningsrobot eller grävmaskin.

Nedan har vi presenterat de vanligaste tjänsterna vi utför.

Betongborrning

Betongborrning

Dalslands betonghåltagning kan erbjuda alla former av betongborrning och vårt gedigna borrlager innehåller storlekar upp till och med 1050mm i diameter. 

Betongsågning

Betongsågning

Vi arbetar med all sorts betongsågning. Allt ifrån elektriska och hydrauliska handsågar till högfrekventa väggsågar och vajersågar. En vanlig term som används är "väggsågning" och med det menas oftast en rälsgående väggsåg med klinga. Vår maskinpark innehåller väggsågar som använder klingor upp till 2000mm i diameter.

Vajersågning

Vajersågning

Vajersågning är en fantastisk metod med nästan obegränsade möjligheter. Med vajersågning kan vi skapa runda, ovala, rektangulära sågsnitt och nästan genom vilken tjocklek som helst. Metoden är dessutom relativt tyst och vibrationerna är minimala. 

Dalslands betonghåltagning levererar tung rivning

Tung Rivning

Med rivningsrobotar kan vi avverka stora ytor snabbt och effektivt. Med hammare, sax och skopa är dessa elektriska robotar ett fantastiskt alternativ till tung demolering i alla miljöer. Ekonomiskt, ergonomiskt, kraftfullt och med full kontroll. 

Vid ännu större rivningar, så som husrivningar, arbetar vi med grävmaskin.

Dalslands Betonghåltagning slipar golv

Golvslipning

Dalslands Betonghåltagning utför också golvslipning. Våra slipar avjämnar och tar effektivt bort gamla beläggningar så som färg och limrester. 

Rivning med Dalslands Betonghåltagning

Rivning

Vi utför all form av rivning. Allt ifrån Selektiv rivning för renovering till total rivning av huskonstruktioner. Vi tar bort alla sorters material.

Dalslands Betonghåltagning applicerar alltid ett gediget miljöarbete och levererar all rivning med miljö och återvinning i fokus.

Kontakta oss:

Ring: 010 47 11 750

Offert &
Kalkyl

Arbetschef
Dalsland

Arbetschef
Skaraborg

Adress

Dalslands Betonghåltagning AB
Västra Torpvägen 11
668 92 Ed

Telefon

Telefon:  010 47 11 750 
Mobil: 0706 86 06 96

Partners

Dalslands Mark & Betongteknik
WS Elcon AB
Wahlgren & Spjut AB